Cauta

Usi de garaj

Sub numele MCA sunt stransi peste 8 ani de experienta, 67 de persoane angrenate in activitatile de productie si distributie si dorinta de perfectionare continua. Oferta de produse este imbunatatita si extinsa cu servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat. Sistemul de productie MCA este certificat ISO 9001:2000 prin TUV RHEINLAND , certificat nr. 75 100 20409.

Va putem furniza la pret si calitate competitive, cu un termen de livrare scurt :
-usi de garaj sectionale
-usi sectionale industriale
-usi de garaj tip rulou

BeneFit - usi de garaj sectionale
Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al acesteia este evident. Ati accepta ca o suprafata de 4 sau 5mp din fatada casei sa fie neizolata termic, sa fie nefinisata sau sa aiba un finisaj care sa strice tot aspectul exterior al acesteia? Categoric nu.

Usa de garaj BeneFit are o izolatie termica de 40mm grosime si este disponibila atat in culori care imita nuantele lemnului cat si intr-o varietate de culori din gama RAL. Deasemenea, panourile usii de garaj BeneFit sunt disponibile in doua modele estetice si in doua tipuri de texturi. Astfel, aveti libertatea de a alege exact acele combinatii de culori, modele si texturi care se potrivesc arhitecturii, finisajului si tamplariei casei dumneavoastra. Nu in ultimul rând, fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj BeneFit sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie pe termen lung.

powered by inwebb.com