Cauta

Usi tip rulou

Usile tip rulou sunt folosite pentru a inchide suprafete mari si acolo unde nu se preteaza o usa sectionala. Cea mai des intalnita utilizare o reprezinta usile de garaj si usile pentru inchiderea spatiilor comerciale comerciale.

Principalul avantaj pe care il au usile tip rulou fata de usile sectionale este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intrega usa se roluieste intr-un cilindru, in partea de sus a usii, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat.

Usile tip rulou sunt realizate din lamele de 77mm, iar inaltimea maxima pe care o poate avea o astfel de usa este de 4650 mm. Latimea maxima a unei usi tip rulou, cu lamele de 77 mm, este de 5300 mm. Suprafata maxima pe care o poate ocupa o usa de tip rulou este de 20mp.

Usile tip rulou sunt actionate de motoare tubulare care pot fi actionate prin: telecomanda, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comanda prin tehnologia GSM. In plus, usa tip rulou poate fi accesorizata cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor rosu. Usa tip rulou poate fi echipata cu lamele cu gemulete sau cu grile de ventilatie.

 

 

Prezentare functionare

 

Usa tip rulouUsa industriala tip rulou

 

Culori lamele

Alb
900 - RAL 9016
Argintiu
916 - RAL 9006
Bej
919 - RAL 1015
Gri
901 - RAL 7038
Maro inchis
“Dark Brown” 921
Maro
903 - RAL 8014
Dark Wood 1
907
Stejar auriu
924
 

 

Nu sunt produse în această categorie.

powered by inwebb.com